NYHEDER 2019

DECEMBER

Det erlænge siden jeg har haft gang i strikkepindene, men børnebørnene kan forvente sig bløde pakker under juletræet i år :)

Jeg har også haft gang i symaskinen til lidt hyggetøj 

str. 6 år
str. 8 år

NOVEMBER

Debut som foredragsholder

Cityquilterne inviterede mig til at komme og fortælle om mine quilts og hvad der inspiredede mig.  En absolut debut for mig, men de sagde da at det gik fint :)

AUGUST

Anything goes - Blå striber

Har kaldt mit bidrag:

STRIBEVIS AF GODE FAR-SØN MINDER.

Lavet ag gamle skjorter, sengetøj osv far min mand og svigerfar :)

RosQuiltenes jubilæumsudfordring

Det er ingen skønhed. Men jeg haved også udfordret mig selv på mange måder: Lavede felterne efterhånden som vi fik den - samt for første gang at sy over pap. Dvs ALT er syet og quiltet i hånden. Fik mange erfaringer ud af det - én af dem er nok at det ikke gentager sig :)

JUNI

Er igang med 12 dækkeservietter - Hexagon både på forside og bagside.

 

Se evt. andre dækkeservietter her: http://www.patchwork-lisbeths-syarbejder.dk/21659950

 

Har været på kursus med Lisbeth Degn

FEBRUAR

Leger i systuen

JANUAR

Må jeg introducere:

Billedet i midten hedder ”Jazzzz” og blev til på baggrund af en European Quilt Association (EQA) udfordring. Temaet var: “MUSIC” with a touch of red. Kravet var at billedet skulle indeholde 5mm bred rød linje, samt have et færdigt mål på 30x30 cm. 

EQA bestod på det tidspunkt af 17 europæiske lande. ”Jazzzz” blev udvalgt som en af de quilts, der skulle repræsentere Danmark. Den blev første gang udstillet på Festival of Quilts i Birmingham i 2015. Den har derefter turneret rundt og har gennem 2 år været udstillet i alle de 17 EQA- lande. 

Nu er ”Jazzz” blevet omdannet til et sofatæppe. Håber den vil sprede både hygge og varme hos min kollega, som har bestilt den.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 17:40

Hejsa. Jeg har ingen butik. Billedet er fra en butik i Australien. Jeg har beskrevet det i Dansk Patchworkforenings medlemsblad, Kludemagasinet.
MVH Lisbeth

...
17.08 | 15:54

Jeg vil gerne besøge din butik. Hvor er den

...
27.04 | 19:58

Det er utroligt flotte ting du har syet. Der er mange fine farver. Takfor kigget fra Kirsten Merete Henriksen. Kr.Hyllinge.

...
20.06 | 22:04

hej. Rigtig god og flot ide,med de tasker til A4 mapper.

...
Du kan lide denne side