Inchie quilt

Inchie Juletræstæppe designet så der evt. kan komme flere på i de næste år

Fik næste 50 jule-inchies til min navnedag

Jeg har leget med små kvadrater på 1 inch (2½ cm) som bliver brugt til at skabe dimension og tekstur på større quilts efter inspiration fra Nadine Ruggles.

 

Hernede i Ungarn fejrer man navnedage. I patchworkgrupperne, jeg kommer i, har man så tradition for at sy en gave og give til navnedag. Det kan give ret en del uanvendelige ”tingsler” (som er min venindes sammendrag af ordene rædsler og tingester).

Min navnedag er 19.nov. så i år ønskede jeg mig røde inchies. Nu har jeg så lavet dette juletræstæppe, som samtidig engang bliver til en minde-quilt over tiden i Ungarn. Næste år ønsker jeg mig flere inchies - Tæppet er designet så der kan syes nye inchies på i flere år frem 😀

På disse to links kam man henholdsvis se videoer eller beskrivelser af teknikker til at lave Inchie og ½ times foredrag af Nadine Ruggles om Inchies http://featheredfibers.wordpress.com/2008/06/12/fabric-inchie-tutorial/
http://www.youtube.com/watch?v=a581N7cjI7A
http://www.youtube.com/watch?v=zgSiYjJqdMw

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

lissy kristensen | Svar 05.06.2014 20:29

hej lisbeth. jeg så dækkeservietter med høns på patchwork for alle, jeg synes de er flotte. mvh lissy

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 17:40

Hejsa. Jeg har ingen butik. Billedet er fra en butik i Australien. Jeg har beskrevet det i Dansk Patchworkforenings medlemsblad, Kludemagasinet.
MVH Lisbeth

...
17.08 | 15:54

Jeg vil gerne besøge din butik. Hvor er den

...
27.04 | 19:58

Det er utroligt flotte ting du har syet. Der er mange fine farver. Takfor kigget fra Kirsten Merete Henriksen. Kr.Hyllinge.

...
20.06 | 22:04

hej. Rigtig god og flot ide,med de tasker til A4 mapper.

...
Du kan lide denne side